Focus; Inspiratie in Beweging

Hardlopen & Trailrunning

Van hardlopen tot trailrunning.

 

Individueel traject

Misschien wil je beginnen met hardlopen, maar twijfel je of hardlooptraining iets voor jou is? Loop je misschien al wekelijks in een groep mee, maar wil je wat meer gerichte aandacht voor je loophouding en ademhaling tijdens het lopen? Misschien loop je al jaren op asfalt en overweeg je om die gebaande paden in te ruilen voor uitdagende trails? Ik loop graag met je mee. De individuele training is afgestemd op jouw conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Afhankelijk van waaraan jij wilt werken stel ik een programma op. Locatie en tijdstip bepalen we samen. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

Hardlopen met Focus

Twee keer per week is er hardlopen met Focus.

Maandagavond 19.15-20.30uur; Lekker werken aan je conditie. Startlocatie parkeerplaats begraafplaats Groesbeekseweg, Malden.

Vrijdagochtend 09.00-10.15 uur ; Mindful hardlopen. Deze hardloopgroep is oa. gericht op oud cursisten van de Mindful Run en Runningtherapie. Zo kan je gezellig in een groepje je nieuwe loopvaardigheden blijven trainen! Startlocatie boscafé Zweef Inn, Malden.

 

Alle trainingen zijn niet prestatie gericht en zowel beginnende als gevorderde lopers kunnen mee doen.  Er wordt gewerkt met strippenkaarten, 10 strippen te gebruiken in 12 weken. Zo kan jij bepalen of jij je focus wilt leggen op een training, of een weekje overslaat.

 

Voor meer informatie en de kosten kan je contact met mij opnemen.