Focus; Inspiratie in Beweging

Over Femke

van passie naar werk

Mijn naam is Femke Faasse en hardlopen is mijn passie. Sinds vele vele jaren loop ik hard. De ene keer wat sneller dan de andere keer. Als het even kan, ontwijk ik het asfalt. Lopen door de bossen, over heide en heuveltjes op en af, daar word ik gelukkig van. Regelmatig gaat mijn hond Vos mee, zij is de koningin van de interval. Een training samen met haar is altijd weer een mooie uitdaging.

Meten van afstand en snelheid is leuk, maar het overtreft voor mij niet de pure beleving van hardlopen, focus op ademhaling en luisteren naar de natuur. Vandaar dat ik graag telefoon en horloge thuis laat. Je kan het mindful- of bewust hardlopen noemen, ik zeg ‘buiten spelen’!

Een gezonde leefstijl is voor mij logisch en een kadootje. Om je fit en ontspannen voelen is bewegen essentieel. Beweging betekent verandering, vooruit gaan of een stapje achteruit om vervolgens 3 stappen vooruit te gaan. Al sinds mijn studie Cultureel en Maatschappelijke Vorming en mijn eerste baan als woonbegeleider (speciale doelgroepen) zet ik beweging in om mensen te laten verbinden, het zelfvertrouwen te laten groeien en om te werken aan een gezonde leefstijl.

En oja, mocht jij mij een bericht sturen en je ontvangt niet direct een antwoord. Geen paniek, je bericht wordt zeker gelezen. Maar misschien ben ik net even hardlopen of offline 🙂

Tot ziens!