Focus; Inspiratie in Beweging

Over Femke

Over Femke 

Focus in beweging – van passie naar werk

Om je fit en ontspannen te kunnen voelen is bewegen essentieel. Al sinds mijn eerste baan als woonbegeleider van speciale doelgroepen, help ik mensen hiermee. Afgestudeerd als agoog is het mijn missie mensen te laten verbinden, hun zelfvertrouwen te laten groeien en te werken aan een gezonde leefstijl.

Hardlopen is al jaren mijn passie. Het houdt mij met beide voeten op de grond en geeft energie. Als het even kan, ontwijk ik het asfalt. Ik word erg gelukkig van lopen door de bossen, over heide en heuveltjes. Meten van afstand en snelheid is leuk, maar het overtreft voor mij niet de pure beleving van mindful lopen. Dan ligt de focus vooral op de ademhaling en het luisteren naar wat zich in en om jou heen afspeelt. Al lang voordat mindfulness en hardlopen hip werden, focuste ik hierop met mijn cliënten.

Het hardlopen in de natuur helpt mij om uit mijn hoofd te komen. Zo ervaren mijn klanten dat ook. Vaak hoor ik dat ze de trainingen en mijn rustige, betrokken begeleiding als heel stimulerend ervaren. En dat het hen helpt om vertrouwen te herwinnen in hun lichaam en vitaliteit. Klanten omschrijven me als enthousiast, invoelend en betrouwbaar.

Het liefst zet ik mijn kundigheid en maatwerk-trainingen in om bij te dragen aan het (her)vinden van plezier in bewegen en aan balans en gezondheid, op zowel mentaal als fysiek gebied.

Samen met mijn klanten werk ik eraan om hun grenzen weer te leren kennen en meer bij hun gevoel te komen, zodat ze daar op een gezonde manier mee om kunnen gaan. Waardoor ze zich vrijer en blijer gaan voelen en de grip weer krijgen op hun (gevoels)leven. Een leven met minder stress, maar meer ontspanning, vreugde en balans.

Tot ziens!