Focus in Beweging

een frisse start in 2018

Januari is een paar dagen onderweg en tot nu volgt het een mooie en inspirerende weg! Zo staan er een paar gave activiteiten op de planning:

zondag 14 januari staat Focus op het Nijmegen-Noord Offline festival. https://nijmegennoordoffline.nl/  In Nijmegen – Noord zijn ze bewust aan de slag met de Altijd Online Maatschappij.  Wat heeft dit voor uitwerking op ons mensen, is dit gezond, of levert het stress op? In dit kader komt Focus een inspirerende workshop geven. Woon je in die regio? Er is nog plaats!

Maandag 15 januari, ook wel Blue Monday genoemd schijnt de meest depressieve dag van het jaar te zijn. En eerlijk is eerlijk…..het is wel erg grauw en koud buiten. Dus…..Focus op een gezellige trainingsloop en haal geld op voor Wij zijn MIND ( https://wijzijnmind.nl/ ) Bij Mind zetten ze zich in voor mensen met depressie klachten oa. door het oprichten van zelfhulpgroepen. De Blue Monday Run ondersteunt dit initiatief.

Wil jij je steentje bijdragen? Kom dan gezellig mee trainen op maandagavond 15 januari. We lopen +/- 5km en starten om 20.00 uur vanaf Lierseweg 4 in Malden. Wil je meer informatie? Geef dit dan aan via het contact formulier of via focusfemkefaasse@gmail.com

2018 is begonnen!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *