Focus in Beweging

Mindfulrun in Malden

Soms kom je iets tegen in je leven en dan weet je gewoon dat je er iets mee moet! Zo kwam ik deze winter op internet een mooi verhaal tegen over hardlopen en mindfulness. Mijn interesse was gewekt en ik schreef me in voor een clinic. Hoe mooi was dit? De wijze waarop ik zo graag hardloop heeft een naam! Mindful Run. Hardlopen door de bossen, zonder meetinstrumenten, geen doel, zwerven, lopen vanuit je hart, genieten en in mijn geval de hond mee. Het is een manier van hardlopen die energie geeft, waarin je jezelf niet afmat, je volop geniet van de omgeving en je vooral traint met zachtheid voor jezelf.

Na deze clinic, of eigenlijk al tíjdens de clinic, wist ik: hier wil ik meer van weten, leren en ervaren. Een maand later deed ik mee aan de opleiding om zelf instructeur te worden. Wat een ontzettend mooie aanvulling op mijn werk als runningtherapeut en stresscounselor.

Inmiddels ben ik gecertificeerd Mindful Run Instructeur en hoop zo ook anderen te inspireren met deze manier van hardlopen!

 

zonnige groet,

Femke

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *