Focus; Inspiratie in Beweging

Wandelcoaching

Motiverend en inspirerend.

Op bepaalde momenten in je leven kan het fijn en verhelderend zijn als er iemand met je mee kijkt. Loopt het op je werk, privé of anderszins misschien niet zoals je zou willen? Heb je last van depressieve gevoelens, het gevoel dat het leven je overkomt? Misschien sta je op een punt in je leven en weet je niet welke kant op te gaan? Dan kan wandelcoaching iets voor jou zijn.

De wandelcoaching werkt volgens de effectieve Mindful Run-methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht. Stap voor stap werk je aan je fysieke, mentale en emotionele herstel en daarna bouw je je eigen kracht op. Mindful Run Wandelcoaching is helder en effectief.

De wandelcoaching is erop gericht jouw persoonlijke belevingswereld te verkennen en ga je mindfulness integreren in je dagelijks leven.  Jouw intrinsieke motivatie wordt optimaal aangeboord en benut. Als coach wandel en kijk ik met je mee. Dat doe ik op een niet oordelende en non- directieve wijze.  Zodat jij die nieuwe stappen kan gaan zetten die nodig zijn voor de gewenste verandering.

Bij wandelcoaching gaat het om het hier en nu. Hoe is het nu met je, wat leeft er in je en waar wil je naar toe groeien.  Vervolgens gaan we deze beweging in gang zetten. Er wordt dus niet zo zeer ingezoomd op problemen, maar je oefent met het aansturen van je ‘aandachtsspier’ en het aanwezig zijn in het hier en nu.

Mijn werkruimte; dat zijn de bossen en heide nabij Nijmegen. Hier vinden we alles wat kan bijdragen aan een inspiratievolle sessie. Een andere locatie is in overleg ook mogelijk.

Voor meer informatie en de kosten kan je (vrijblijvend) contact met mij opnemen.